Projectwebinar Museum Arnhem

Projectwebinar Museum Arnhem

8 juni 2021

Mede namens Benthem Crouwel Architects, Pieters Bouwtechniek en Rots Bouw nodigt Bouwen met Staal u uit voor deelname aan het webinar over de renovatie en uitbreiding van Museum Arnhem op dinsdag 8 juni a.s. van 10:30 – 12:30 uur.

Museum Arnhem, expocentrum voor hedendaagse toegepaste kunst, ondergaat op dit moment een ingrijpende renovatie en uitbreiding. Het concept voor de museale vernieuwing is van Benthem Crouwel Architects en markeert de terugkeer van de grandeur van de monumentale oudbouw uit 1873 en de intrede van een moderne uitbreiding.
 
Tijdens dit projectwebinar maakt u nader kennis met architectuur, constructief ontwerp en uitvoering van de ‘vernieuwbouw’. De presentaties worden verzorgd door Joost Vos (Benthem Crouwel Architects), Chris Bosveld (Pieters Bouwtechniek Delft) en Egbert-Jan Rots (Rots Bouw).

Het programma van het webinar, deelnameinformatie en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op:
www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/projectwebinar-museum-arnhem

Aanmelden is mogelijk tot en met 7 juni 2021. Na aanmelding ontvangt u van Bouwen met Staal per e-mail een deelnamebevestiging. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. In de ochtend voorafgaand van het webinar ontvangt u van Bouwen met Staal de link voor online deelname.
Het webinar vindt plaats via MS Teams of Zoom. Het is aan te raden om deze (gratis) programma's vooraf te installeren. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie van het programma.