Teqnow webinar: Het geheim van de smid: hoe je jouw unieke werkwijze kunt beschermen

Teqnow webinar: Het geheim van de smid: hoe je jouw unieke werkwijze kunt beschermen

8 juni 2022

Bescherm je bedrijfsgeheimen

Veel bedrijven hebben specifieke vakkennis in huis waarmee ze een voorsprong hebben op anderen. Maar hoe kun je die het beste beschermen?  Vanuit Teqnow hebben we aan Octrooicentrum Nederland gevraagd om te vertellen over de mogelijkheden. 

In dit praktische webinar vertelt Yp Kroon van Octrooicentrum Nederland alles over bedrijfsgeheimen. Wat zijn dat eigenlijk precies, bedrijfsgeheimen? En welke maatregelen moet je als bedrijf nemen om vertrouwelijke informatie als bedrijfsgeheim te kunnen aanwijzen? Handig om te weten, zeker als je wilt gaan samenwerken met andere partijen. Wat vertel je wel en niet aan je nieuwe samenwerkingspartner, en tegen welke voorwaarden? 

In het webinar is er ook aandacht voor octrooien. Een octrooi kun je beschouwen als de tegenhanger van een bedrijfsgeheim: de (technische) informatie uit octrooien wordt namelijk na verloop van tijd automatisch openbaar gemaakt. Daar kun je als ondernemer trouwens flink je voordeel mee doen. Yp Kroon vertelt je precies hoe dat in elkaar zit. 

Live webinar:

Datum:   Woensdag 8 juni 2022
Starttijd:   10.00 uur
Inloggen op webinar:   Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur:   Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden:   Dit webinar wordt gehouden via MicrosoftTeams. Als deelnemer volstaat het als u beschikt over een computer met internetverbinding.
Presentatie:   De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld aan webinar deelnemers.
Interactie:   Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via de chat met de presenator te delen.

Kosten:
Deelname aan dit webinar is voor FDP-leden en Teqnow-deelnemers kosteloos.

Aanmelden:
https://teqnow.nl/agenda/webinar-het-geheim-van-de-smid