Van off-the-road naar off-border | Bezoek PAL-V 's werelds eerste vliegende auto

Van off-the-road naar off-border | Bezoek PAL-V 's werelds eerste vliegende auto

25 april 2023

Datum: 25 april 2023

Locatie: PAL-V, Baileybrugweg 13f | 4941 TB Raamsdonkveer

Aanvang en duur: van 14:00 uur tot 16:30 uur 

Programma: ontvangst | presentatie en vragen | rondleiding | borrel

Thema: visie, leiderschap en innovatie 

 

Wat in 1999 begon als een spannende jongensdroom, werd na een technologische doorbraak in 2005, werkelijkheid. Geïnspireerd door de natuur, ontwikkeld door de mens en geëvolueerd in de loop van de tijd: een vliegende auto, een rijdend vliegtuig. Anno 2023 bestaat het; medio 2024 zal de eerste eigenaar zijn sleutel overhandigd krijgen.   

PAL-V luidt met de ontwikkeling van de PAL-V Liberty een nieuw tijdperk in. Het tijdperk van de vliegende auto. Jaren achtereen is het team PAL-V de meest grote uitdagingen aangegaan op het gebied van technologie, marktverkenning en wet- en regelgeving. Dat dat niet vanzelf ging, spreekt voor zich. Stel je voor; van de fantasie van een vliegende auto, naar een echte vliegende auto die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Hoe ga je met uitdagingen om, hoe creëer je draagvlak, hoe ga je om conflictsituaties, spanning en teleurstelling? PAL-V neemt ons mee op reis en vertelt. Een rondleiding door de fantasie en werkelijk; een trip die je niet wilt missen.

(PAL-V zoekt de samenwerking. Bezoek je dit event, vergeet dan niet je visitekaartje mee te nemen.)