Webinar: 10x klaar voor industrie 4.0

Webinar: 10x klaar voor industrie 4.0

20 april 2022

In vier maanden grip op data in jouw business en proces.
Het tijdperk van smart industry breekt aan. We verzamelen data door computers en slimme machines met elkaar te verbinden. Daar laten we machine learning op los. Met als resultaat betere, efficiëntere en winstgevendere productieprocessen. De innovaties van smart industry zijn nu klaar voor het midden- en kleinbedrijf.

TNO en Produmize hebben de handen ineen geslagen in het programma: "10x klaar voor Industrie 4.0" om de mogelijkheden naar het MKB te brengen. In dit programma zullen circa 10 bedrijven tegelijkertijd en samen werken aan datagestuurd werken door het ontsluiten van de waardevolle data uit de machines in productie. Met als belangrijkste doel: meer efficiency, lagere kosten en een kortere doorlooptijd.

Na het programma hebben de deelnemers niet alleen meer kennis opgedaan en gewerkt aan hun netwerk, er zullen daadwerkelijk machines aangesloten zijn, maar ook data ontsloten en dashboards gebouwd.

In dit webinar zullen Jeroen Broekhuijsen van TNO en Jelle Koning van Produmize uitleggen wat het programma inhoudt en hoe je mee kunt doen.

De webinar zal plaatsvinden op woensdag 20 april van 11.00 - 12.00 uur.

Aanmelden kan door het invullen van het formulier onder de knop 'Aanmelden' hiernaast.

De webinar zal worden opgenomen. De opname is na afloop, na inloggen, voor FDP-leden terug te kijken op de website onder Publicaties. Deelname is kosteloos voor FDP-leden.