FDP nieuwsbrief april 2020

Datum: 22-04-2020

Frederik Lodeizen draagt activiteiten over
Vanaf 1 april heeft Frederik Lodeizen zijn activiteiten voor de FDP overgedragen aan zijn Tatasteel collega Egbert Jansen. Frederik zal in de periode daaropvolgend Egbert Jansen ondersteunen voor zover nodig en relevant.

Federatie Metaalplaat
Terugblik op 2019
Terugblik op 2019
Alvorens terug te blikken, willen wij stilstaan bij de Corona-virus-crises die met grote omvang ons allemaal treft. Voor zover collega bedrijven en hun medewerkers hierdoor geraakt zijn willen wij graag onze betrokkenheid en medeleven kenbaar maken.

Federatie Metaalplaat
Klanten eisen braamloze en zelfs afgeronde werkstukken.
Bij het bewerken van metaal is er bijna altijd een kans op bramen. Die scherpe rechtopstaande randen maken het hanteren niet meteen gemakkelijker, om nog maar te zwijgen van het povere uitzicht en de problemen bij het aanbrengen van een coating.

Federatie Metaalplaat
Klikverbindingen in (dunne) Plaat
Klikverbindingen worden in kunststof al geruime tijd gebruikt en behoeven geen verdere introductie. De uitvoering van dit type verbindingen is inmiddels geÔntegreerd in vele gebruiksvoorwerpen die we in onze dagelijkse omgeving gebruiken.

Federatie Metaalplaat
Spreekuur - Ontwerpadvies
Een ontwerpadvies is een korte analyse die is verrijkt met conceptideeŽn die tot doel hebben uw product te verbeteren op het gebied van FUNCTIONALITEIT, KOSTPRIJS, GEBRUIKERSERVARING en natuurlijk ONTWERP.

Federatie Metaalplaat
AUTOMATISCHE GEREEDSCHAPSWISSEL VERGEMAKKELIJKT PLOOIEN KLEINE SERIES
Minder stilstand, kortere insteltijden
Goed twee jaar geleden schreven we een artikel over automatische gereedschapswissels bij standalone plooibanken. Toen was de oplossing nog relatief nieuw, al waren sommige fabrikanten er al langer mee bezig.

Federatie Metaalplaat