Constant innoveren in een duurzame en digitale toekomst - bezoek aan WILA

Constant innoveren in een duurzame en digitale toekomst - bezoek aan WILA

30 maart 2023

Datum: donderdag 30 maart 2023

Locatie: Kwinkweerd 3a te (7241 CW) Lochem 

Aanvang: 13:00 uur | Einde: 16:30 uur (inclusief rondleiding en kleine borrel na afloop)

Thema: Constant innoveren in een duurzame en digitale toekomst

 

WILA is wereldleider op het gebied van kantpersproductiviteit. WILA ontwikkelt en produceert state-of-the-art gereedschappen en gereedschapssystemen voor kantpersen, hiermee helpt WILA bedrijven te laten groeien door met een hogere kantpersproductiviteit de output te verhogen en operationele kosten te verlagen.

Bij de klanten van WILA draait het om perfecte procesbeheersing, snelle doorvoer en hoge output. Om voorop te blijven lopen in deze eisen, blijft WILA continu innoveren. Zo is het mogelijk om de WILA-tools automatisch te wisselen en behoren de tools van WILA tot de meest accurate in de kantpersindustrie.

Smart tooling concept

De door WILA ontwikkelde Smart Tooling app geeft klanten de mogelijkheid om direct de precieze specificatie en programma instellingen in te zien. De perfecte settings zijn zelfs direct in te laden via de WILA toolholder met bluetooth module.

Ontdek samen met andere FDP-leden hoe WILA deze verregaande digitalisering heeft gerealiseerd en hoe ze naar de toekomst toe digitalisering verder zullen gebruiken om de productiviteit van hun klanten te verhogen.

Bouwen met Staal prijs

Onlangs heeft WILA een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. Bij het ontwerpen van het pand heeft WILA rekening gehouden met de wensen van de medewerkers en voor een vernieuwende aanpak gekozen. Zo is er een open productievloer, welke transparant verbonden is met de naastliggende kantoren. Dat levert een fijne verbinding op tussen de medewerkers op de diverse afdelingen. Het concept en de uitvoering van dit pand is zo indrukwekkend, dat het de Bouwen met Staal prijs 2022 voor industriële panden heeft gewonnen.

Tijdens de rondleiding zal worden toegelicht hoe de productieprocessen van WILA werken en zal er aandacht worden gegeven hoe deze prachtige fabriek tot stand is gekomen.

Meld u nu aan voor het bezoek aan WILA op donderdag 30 maart a.s.