Ontdek de toekomst van Hyperloop

Ontdek de toekomst van Hyperloop

19 september 2024

Ontdek de toekomst van Hyperloop

Wanneer: 19 september 2024

  • Groep 1 van 10.00-11.45 (max 20 personen)
  • Groep 2 van 12.45-14.30 (max 20 personen)

Waar:

  • European Hyperloop Center - Spoorhavenweg 17, 9645 LZ Veendam

Sprekers:

  • Stefan Marges, directeur van het European Hyperloop Center
  • Roel van de Pas, commercieel directeur bij Hardt Hyperloop

In Veendam is één van de meest innovatieve test trajecten ter wereld geopend in de vorm van het European Hyperloop Center. Dankzij deze locatie speelt Nederland een vooraanstaande rol in het ontwikkelen van een internationaal Hyperloop systeem.

Een hyperloop netwerk heeft de potentie om een goed alternatief te worden voor vluchten binnen Europa. De grootste uitdaging zit in het bouwen van de infrastructuur en de afstemming en kosten die hierbij komen kijken.Ook technologisch moet er nog veel ontdekt worden. Zo is de locatie in Veendam erop gericht, om aan te tonen hoe je op snelheden tot 100 km/u bochten kunt maken met de hyperloop pods.

Ontdek zelf wat er allemaal bij deze testlocatie gedaan wordt en gebruik deze dag om vragen te stellen aan het European Hyperloop Center en Hardt Hyperloop. Tijdens het bezoek zullen we uitleg krijgen over de technologische roadmap en een rondleiding krijgen met uitleg over de activiteiten die zich afspelen op de testfaciliteit.

Hyperloop staat aan het begin van een spannende reis met enkele innovatieve spelers uit Nederland die hieraan deelnemen. Ook is er de mogelijkheid om interesse te tonen om deel te nemen aan toekomstige events, zodat het netwerk aan Nederlandse bedrijven die Hyperloop ondersteunen zich nog verder uit kan breiden.

Tijdens deze dag zullen er twee groepen van maximaal 20 personen worden rondgeleid. Graag bij het opgeven aangeven aan welke groep je deel wilt nemen. Als je geen voorkeur hebt, dan graag ‘groep 1 of 2’ aangeven. Door het beperkte aantal plaatsen, zal er op volgorde van inschrijven worden gewerkt.

Aanmeldformulier