RVS materiaalkunde webinar: De voordelen van RVS en waar moet je op letten

RVS materiaalkunde webinar: De voordelen van RVS en waar moet je op letten

7 juli 2022

RVS materiaalkunde webinar: De voordelen van RVS en waar moet je op letten

In navolging van de serie over het verwerken van staalproducten (Normen en Waarden, Scheiden en Verbinden, Vervormen, Textuur) en verwerken van voorgelakt metaal, zullen we nu aandacht besteden aan RVS.

De webinar zal plaatsvinden op donderdag 7 juli van 11.00 - 12.00 uur.

Spreker: Arno van Wijnen - MCB Metaalkundig Adviseur
Moderator: Gert Jan Arlman – FDP


Tijdens onze webinar zal Arno van Wijnen (MCB - Material Application Center) meer vertellen over de eigenschappen van RVS en waar je rekening mee moet houden bij het verwerken van RVS. Hierbij zullen praktijkvoorbeelden besproken worden, waarbij RVS oplossingen klanten geholpen hebben bij het lichter en duurzamer construeren van hun producten. Hoor hier meer over tijdens dit online event.

Aanmelden kan door het invullen van het formulier onder de knop 'Aanmelden' hiernaast.

De webinar zal worden opgenomen. De opname is, na inloggen, voor FDP-leden terug te kijken op de website onder Publicaties.

Deelname is kosteloos voor FDP-leden.

 

Over MCB:

MCB levert al meer dan 80 jaar metaal. MCB z’n mensgerichte benadering staat garant voor loyaliteit en vertrouwen in de samenwerking met hun klanten. MCB kenmerkt zich door een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro, maar bovenal helpt MCB zijn partners met vooruitgang, verbetering, innovatie, ambitie en groei.

Dit komt onder andere tot uiting via de MCB campus: https://www.mcb.eu/nl/campus