SCSN (Smart Connected Supplier Network) - Gebruikersvoordelen en nieuwe modules

SCSN (Smart Connected Supplier Network) - Gebruikersvoordelen en nieuwe modules

30 mei 2023

Locatie: Brainport Industry Campus (BIC 1, 5657 BX Eindhoven)

Aanvang en duur: van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Programma: ontvangst | presentatie en vragen | rondleiding | borrel

Thema: SCSN (Smart Connected Supplier Network) – Gebruikersvoordelen en nieuwe modules; gepresenteerd door MCB, Dumaco, Brans Metaalbewerking en Supplydrive

Tijdens deze middag besteden we aandacht aan hoe een veilige uitwisseling van data tussen bedrijven kan helpen bij een hogere productiviteit door snelle uitwisseling van informatie tussen bedrijven. Bedrijven die werken met het SCSN netwerk wisselen efficiënt informatie uit rondom prijsinformatie, orders, pakbonnen, facturen, en technische product data, etc. Informatie vindt veilig en direct zijn weg door de gehele keten; vanaf staalfabrikant, via een service center naar de eindklant.

Door directe koppeling aan het ERP systeem zijn gegevens beschikbaar in een handomdraai, wat veel tijd scheelt in mailen en bellen om benodigde informatie te verkrijgen.

Gedurende onze bijeenkomst laten we gebruikers aan het woord. Zij vertellen over de stappen die ze hebben ondernomen om SCSN in gebruik te nemen binnen hun bedrijf en welke voordelen ze inmiddels ervaren. Ook zijn er experts aanwezig die antwoord kunnen geven op uw vragen rondom dit onderwerp.

Daarnaast zal er inzicht worden gegeven hoe de SCSN data uitwisseling verder zal worden verrijkt de komende jaren, waardoor informatie tussen bedrijven in Nederland, maar ook internationaal veilig kunnen worden uitgewisseld, zonder dure tijdrovende 1 op 1 verbindingen.

Als mooie extra zullen we een rondkijken in de Brainport Industry Campus, om te zien hoe hier wordt gewerkt aan de toekomst van onze industrie. Tijdens de rondleiding krijgen we uitleg over de verschillende activiteiten en innovatieve testopstellingen die te vinden zijn in het BIC.

Meldt u nu aan om binnen een middag op de hoogte te komen van de laatste ontwikkelingen rondom data uitwisseling en om een inkijkje te krijgen in innovatieve technieken binnen de metaalindustrie.