Voordelen en toepassingen van Drone scanning en overige scanningtechnieken

12 oktober 2023

Thema: Voordelen en toepassingen van Drone scanning en overige scanningtechnieken

Locatie: Robertson / XD-4D, Landdrostdreef 124-18 (1314 SK Almere)

Datum: 12 oktober 2023

Aanvang en duur: van 13:00 uur tot 16:30 uur -12 oktober 2023

Programma: ontvangst | presentatie en vragen | Live Drone en scanning demo| borrel

Tijdens deze middag besteden we aandacht aan welke voordelen er te behalen zijn middels het inzetten van drones en overige scanning apparatuur. Hiernaast zien we ook de verschillende toepassingen van het scannen naar digitale online data waarna omzettingen plaatsvinden naar bijvoorbeeld CAD of BIM tekeningen.

Bedrijven die inmiddels gebruik maken van deze technieken, hebben nu een duidelijk inzicht en overzicht van de status van hun gebouwen en machines. De toegevoegde waarde van de inzet van drones en overige scanning methodes hebben, in het kader van veiligheid, onderhoudsprogramma’s aan gebouwen en machines, productiviteitsmaximalisatie (ondersteuning bij bepaling van de best flow in de productiehal), kostenreductie en duurzaamheidsprogramma’s, hun waarde al meer dan bewezen.

Data 'scanning' en vastlegging brengt ten opzichte van traditionele wijze van vastlegging meer precisie, snelheid, nauwkeurigheid en hoogwaardig beeldmateriaal met zich mee.  Tijdens deze middag worden de verschillen en besparingen tussen de ‘oude’ wereld en de ‘nieuwe’ wereld helder in kaart gebracht. Binnen de FDP worden de specifieke voordelen per branche toegelicht, zodat uw vraag “what’s in for me?” meer dan beantwoord wordt. U mag al gauw denken aan kostenbesparingen van 80% en tijdsbesparingen van 400%, afhankelijk van de toepassing. Naast inspectie en productie optimalisatie doeleinden, kunnen de beelden ook uitstekend gebruikt worden voor promotionele activiteiten van uw bedrijf.

Naast het verzamelen en in kaart brengen van alle data door scanning, is deze online data veilig en snel uit te wisselen met overige partijen, waardoor een hogere productiviteit en tijdsbesparing te behalen valt.

De beschikbare data is tevens in een online platform (veilig) overal ter wereld direct beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken voor iedere relevante partij.

Gedurende deze bijeenkomst hoort u ook van de klanten van XS-4D welke voordelen het voor hun bedrijf heeft opgeleverd.

Uiteraard zijn onze experts aanwezig die antwoord kunnen geven op al uw vragen rondom deze onderwerpen.

Als extraatje zal er een live-demonstratie gegeven worden met drone-inspectie camera’s en de Navis scanner, waarbij u middels live stream direct ziet wat de inspecteren.

Drone inspectie: (pointcloud) https://youtu.be/qK1QZo_bU8Q

Navis scanner: https://youtu.be/hwLKkIKUZ9Q

 

 

Aanmeldformulier Velden met een * dienen volledig ingevuld te worden.

Vul hier uw bedrijfsnaam * in
Vul hier uw naam deelnemer * in
Vul hier uw straat + nummer in
Vul hier uw postcode in
Vul hier uw plaats in
Vul hier uw telefoonnummer * in
Vul hier uw e-mailadres * in